- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Szerintem végig tudod követni az összeset. S?t, még az elkövet?ket is. Aki viselte azt az alsónem?t az rajta hagyta a DNS mintáját valamilyen formában. Aki elvette, az szintén. Na most ha egyetemi csoportról beszélünk, akkor aki diák annak van RASZ kártyája, bankszámlája, jogosítványa, und so weiter... Innent?l meg mechanikus munka. Pár száz teszt és ennyi. Meglesz az összes elkövet? és áldozat, anélkül hogy ezer éve elhalványult asztrális lenyomatok után kellene szaglásznom, amire jelen pillanatban se kedvem nincs se id?m."
-"Eddig nem láttam semmi olyat ami miatt azt gondolhatnám, hogy ezek úgy hiszik törvény felett állnak. Ezer másik média repül?i is itt köröztek. Ennyi er?vel ?ket is megfoghatod. Egyébként meg ha a hatóság el?tt járnak, hagy járjanak. ?k kerülnek bajba és még informálnak is minket a különböz? furcsaságokról. Innent?l inkább hacker kell oda, mint adónyomozó. El??rsnek tökéletesek, cáfolni meg azt mondtad te is tudsz és egy fokkal hatékonyabban, mint az a szennylap, nem?"
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Persze pár volt politikus ?t sem szereti. Holnap szerintem nála kell egy csomó apróságot megválaszolni a kérdésben, és bár engem nem támad, s?t segíteni igyekszik, azért fel kell készülnöm jó pár kemény kérdésre. És ha az ügyben felteszik a kérdést, hogy mi a köze valamelyik ügynek a sajtóban megjelent dolgokról, nem árt az sem, ha itt nem csak visszakérdezek, hogy "milyen sajtó?" mert az Inside View-et nem tartom mérvadó lapnak. És igen, a bandák, bandatagok és egyéb hasonló csoportok híroldalaihoz is lehet ?ket hasonlítani.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Már ahol illegális. De egyébként annak a mágikus verzióját szerintem én is el tudnám mondani, ha mindenképpen holtan akarnád látni a szerkeszt?séget, de ahhoz nagyon föl kell húzzanak, nedves melót meg nem vállalok. Még laborfeladatokat sem. Arra ott vannak a laboránsok."
-"Nem tudom mit szegtek meg azok a nyavalyások, de azt hiszem nem is az én dolgom kideríteni. Nem fogom a kezem velük beszennyezni. Elég volt az, hogy Otto miatt figyelmeztettem ?ket, hogy ha bármi is kimegy t?lük akkor azt nagyon meg fogják keserülni. Erre Mr. Toombs közölte, hogy csak vérben és kiomló belekben utaznak de abban is csak akkor ha vödörszám van. Szóval nekem semmi gondom nem volt velük."
-"Még jó, hogy ez az egyetlen ilyen szennylap. Günstige Nervenkitzel für die Massen... [Olcsó izgalmak a tömegeknek...] Na de most mi legyen? Bemenjek szétnézni, vagy várjam meg, hogy mit hoznak ki bel?le a srácaid?"
Csapat riadó!
[roll0] * Ha már van a háttérzajra koncentráló ismeret szakértelmem akkor használom, és kb összefoglalom a gondolataimat
- Bár le merném fogadni, hogy az általam hivatkozott szerz?k jelent?s részét te kóklernek és érdektelennek tartanád.
[roll1] * Fizika, kicsit a fizikai oldalról közelítem meg a sugárzás kérdését
- A sugárzás élettani hatását ismerjük, s szerintem ami ilyen jelent?sen rombolja az életet, az mindenképpen ha az asztrális síkra. Míg feltételeztük, hogy mivel nincs ott szenved? él?lény, Chicagoban nem lesz háttérzaj, mégis lett. Gyanítom alapvet?en 3 okra vezethet? vissza. Az egyéb él?lények szenvedésére, a bevetésen lév? ember véleményére, és részben pedig talán teleportációra.
- Igen, teleportációra. Hiszen információ teleportáció valószín?leg a téren kívül történik, ezt pedig akár metasíkokhoz is kapcsolnám. Ez a köt?dés a tér sok pontja között, potenciálisan a metasíkokon keresztül szerintem alkalmas lehet arra, hogy a hellyel kapcsolatban [i:143weuti]távol[/i:143weuti] érzett dolgok látható asztrális kapocs nélkül is kialakítsanak háttérzajt az adott pontokon, és a világban akad olyan hely aminek a háttérzaját a legkönnyebb lenne így megmagyarázni. Ezt pedig az információ teleportáció témaköréhez kötném
[roll2] Pszichológia, a háttérzaj pszichológiai hatása miatt
- De amint látod, nem tudom pontosan milyen lenne itt a háttérzaj. És megvallom ?szintén azzal, hogy a teleportációt automatikusan kötötted a háttérzaj kérdéséhez megleptél.
[roll3] Ismét háttérzajos dolog
[roll4] Forensic Medicine
[roll5] Fizika
[roll6] Kémia
[roll7] Matek
Igyekszem összefoglalni szerintem melyik bizonyíték meddig marad meg, meddig kezelhet?.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ha viszont most nincs rám szükség, akkor ha nem bánod, én távozom. Ha be kell ide jutnom, akkor úgy ahogy be kell, a Faustus Házból is be tudok jutni. Úgyis asztrálisan kellene a jelenlétem, helyszínelni ugyanis nem tudok. Sose akartam rend?r lenni. Még katonának is csak kényszerb?l sikerült begy?jteni..."
Csapat riadó!
- De ezek szerint a Faustus házzal van valami gondod? Gondolom megoldod egyedül is. Abban bíztam, hogy miel?bb meglesz a papír a tervezett idézéshez, megkötéshez, és ennek kapcsán tudunk még ma ezt-azt tenni, és lezárható lesz az ügynek az a része.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Játékosoknak
-
Karakteralkotás
-
Nem publikus karakterek
- Varázsló
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?